Vacatures

Groenewegen B.V is een klein bedrijf (9 medewerkers). Onze grootte biedt de mogelijkheid om intensief met alle aspecten van onze werkzaamheden in contact te komen. Wij zijn één van de bekendste onafhankelijke inspectiebedrijven en werken dan ook voor de grote bedrijven en organisaties in Nederland.
Als kennisintensief bedrijf stimuleren we het volgen van cursussen, het aansluiten bij netwerken en het nemen van eigen initiatieven op ons vakgebied.

Voor alle vacatures geldt dat wij – in eerste instantie – uitgaan van contracten voor bepaalde tijd, maar dat wij te allen tijde streven naar vaste dienstverbanden.

Controleur elektrische apparatuur

Na een inwerkperiode kun je lekker zelfstandig op pad om bij onze klanten elektrische apparatuur te keuren. Een elektrotechnische achtergrond is niet vereist, wij zorgen voor een goede inwerkperiode en aanvullende cursussen. Uiteraard zorgen wij voor een bedrijfsauto, gereedschap en werkkleding. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden en het belangrijkste: gezellige collega’s.

Wil je die leuke zelfstandige baan, mail dan je CV aan: info@giba.nl

Inspecteur elektrische installaties (NEN 3140)

Ben je elektromonteur met enkele jaren ervaring? En ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je dieper de techniek in en uitgroeien tot een echte specialist? Dan pas je goed bij ons bedrijf. Wij zorgen voor de opleidingen en de inwerkperiode.

Wil je die leuke zelfstandige baan, mail dan je CV aan: info@giba.nl